• pedicure en manicure maastricht

Voet Spa

De LCN SPA lijn wellness Spa Pedicure De bijzondere verwenervaring voor uw voeten! De SPA pedicure is een cosmetische voetbehandeling met de LCN SPA-lijn. De plantaardige ingredienten die aan de LCN SPA-lijn zijn toegevoegd hebben een langdurige werking op uw voeten.

De LCN SPA lijn onderscheidt zich door aanwezigheid van bijzonder hoog- waardige en exotische grondstoffen in diverse samenstelling. Voor deze nieuwe verzorgingslijn werden uitsluitend natuurlijke ingrediënten uitgezocht met een specifieke werking, alle ingrediënten zijn afkomstig van het Aziatisch tropisch regenwoud. De extreme klimatologische omstandigheden hebben uiteraard een grote invloed op de plantengroei in deze regio. Tropische planten hebben een bijzonder kenmerk af en toe specifiek substanties in hoge concentraties op te slaan. Dit fenomeen is in de cosmetica reeds geruime tijd bekend en werd eveneens gebruikt bij het ontwikkelen van de LCN Spa serie.

Naast de exclusieve kenmerken van verschillende ingrediënten biedt deze serie tevens een uitzonderlijk gevoel van welbehagen door het specifieke parfum van gebruikte bloemen, planten en fruitsoorten.

1) Een voetenbad met LCN SPA Bali Relax Cream Foam.

Diepreinigende crèmeschuim met hoogwaardige ingrediënten zoals himalayazout, hibiscusextract en monoï de tahiti-olie voor een fluweelzachte huid.

2) Een verzorgende peeling voor zachte voeten met LCN Lemon Sugar Scrub

Activerende peeling voor zachte voeten met heerlijk geurende citroenolie. Organische suikerkristallen verwijderen afgestorven huidcellen, fijne plantaardige oliën zorgen voor voeding en verzorging en laten de huid zijdezacht achter. Suikerkristallen in de scrub helpen de dode huidcellen te verwijderen en brengen vocht in de huid.

3) SPA Bali Relax Chapped Skin Balm

LCN Intensief verzorgende klovenbalsem met muru muru boter, glycol- en melkzuur. Deze maakt de huid zacht en soepel en herstelt langdurig de droge huid.

4) LCN SPA Bali Relax Mask

Dit is een diepwerkend masker met shea butter en muru Muru-boter voor de ruwe en droge huid. Hibiscusextract en monoï de tahiti-olie kalmeren en verzorgen de huid.

5) LCN SPA Bali Relax Foot Cream

Intensief verzorgende voetcrème met monoï de tahiti olie en hibiscusextract. Muru-muru boter bouwt een beschermfilm rondom de huid en laat de gesprongen huid weer zacht en soepel aanvoelen.

6) LCN Waterlily Massage Oil

Als laatste massage-olie voor voeten. Waterlelie-extract werkt irritatieremmend, bevordert de ontspanning en kalmeert de huid.

7) Het lakken van de teennagels